Ekologiczne, jednorazowe talerze z trzciny cukrowej to doskona艂a propozycja dla osób prywatnych, a tak偶e przedsi臋biorców z bran偶y gastronomicznej. Wysokiej jako艣ci naczynia sprawdzaj膮 si臋 znakomicie w firmach cateringowych, restauracjach, kawiarniach, food truckach, barach lub innych lokalach.
Du偶y wybór talerzy z trzciny cukrowej
Nasz asortyment obejmuje ró偶ne modele talerzy z trzciny cukrowej. Biodegradowalne naczynia s膮 dost臋pne w kilku wielko艣ciach, co pozwala na 艂atwe dopasowanie produktu do rozmaitych potrzeb i wymaga艅. Proponujemy talerze prostok膮tne, kwadratowe i okr膮g艂e, pó艂miski owalne oraz talerze dzielone na trzy cz臋艣ci.
Dost臋pne artyku艂y wykonano w 100% z naturalnej trzciny cukrowej. Nie zawieraj膮 偶adnych dodatkowych sk艂adników. S膮 nieszkodliwe dla 艣rodowiska, a tak偶e dla zdrowia cz艂owieka. Posiadaj膮 niezb臋dne certyfikaty i atesty po艣wiadczaj膮ce, 偶e spe艂niaj膮 normy pozwalaj膮ce na kontakt z 偶ywno艣ci膮.
Oferowane talerze mo偶na przechowywa膰 w lodówce i zamra偶arce, a tak偶e podgrzewa膰 w piekarniku i kuchence mikrofalowej. Artyku艂y cechuj膮 si臋 dobr膮 trwa艂o艣ci膮 oraz odporno艣ci膮 na wysokie temperatury. Nadaj膮 si臋 do podawania zarówno gor膮cych, jak i zimnych da艅. Talerze w 偶aden sposób nie wp艂ywaj膮 na zapach albo smak jedzenia. Trzcina cukrowa to materia艂 w pe艂ni naturalny, który nie obni偶a jako艣ci 偶ywno艣ci.
Stosowanie talerzy z trzciny cukrowej to polecany wybór dla firm buduj膮cych wizerunek 艣wiadomych ekologicznie oraz dla wszystkich tych, którym dobro naszej planety nie jest obce.
Dost臋pne artyku艂y wykonano w 100% z naturalnej trzciny cukrowej. Nie zawieraj膮 偶adnych dodatkowych sk艂adników. S膮 nieszkodliwe dla 艣rodowiska, a tak偶e dla zdrowia cz艂owieka. Posiadaj膮 niezb臋dne certyfikaty i atesty po艣wiadczaj膮ce, 偶e spe艂niaj膮 normy pozwalaj膮ce na kontakt z 偶ywno艣ci膮.
Oferowane talerze mo偶na przechowywa膰 w lodówce i zamra偶arce, a tak偶e podgrzewa膰 w piekarniku i kuchence mikrofalowej. Artyku艂y cechuj膮 si臋 dobr膮 trwa艂o艣ci膮 oraz odporno艣ci膮 na wysokie temperatury. Nadaj膮 si臋 do podawania zarówno gor膮cych, jak i zimnych da艅. Talerze w 偶aden sposób nie wp艂ywaj膮 na zapach albo smak jedzenia. Trzcina cukrowa to materia艂 w pe艂ni naturalny, który nie obni偶a jako艣ci 偶ywno艣ci.
Stosowanie talerzy z trzciny cukrowej to polecany wybór dla firm buduj膮cych wizerunek 艣wiadomych ekologicznie oraz dla wszystkich tych, którym dobro naszej planety nie jest obce.